@ 2015 KARMA Organic Love

Email: karma@marijkevanruiten.nl                       Tel: 0031(0)685101015

  • Facebook Basic

KARMA Organic Love is gespecialiseerd in Raw Chocolade en suikervrije producten. Alle Karma producten zijn Biologisch, handgemaakt en vrij van geraffineerde suikers.

 

Karma heeft verschillende vaste verkooppunten voor haar producten zoals natuurvoedingswinkels en lunchrooms. Daarnaast levert zij op bestelling en is vertegenwoordigd op festivals zoals Welcome to the Village & Into the Great Wide Open.

 

De RAW chocolade & bonbons zijn geheel biologisch, vegan en gezoet met agavesiroop. De chocolade is gemaakt van raw cacaobonen.  Door de minimale bewerking en verhitting blijven de waardevolle stoffen van de cacaobonen optimaal bewaard. Dit is niet alleen lekker maar levert ook gezonde bouwstoffen voor het lichaam. Ook bij de Raw taarten & treats gaan we uit van de visie dat voeding iets moet toevoegen aan je lijf. Veel raw taarten bestaan grotendeels uit kokosolie en onnodige toevoegingen. Onze treats zijn gemaakt met grotendeels ongebrande (raw) noten met toevoeging van dadels,vruchten of raw chocolade. Zo ontstaat er een volwaardig en (h)eerlijk product.
 

KARMA Organic Love is ontstaan vanuit liefde voor het lichaam & pure producten. Gezonde voeding is een voorwaarde voor een gezonde lichaam & geest. De KARMA producten zijn absoluut lekker, maar ook ontwikkeld om belangrijke bouwstoffen aan je lichaam te leveren. Wist je bijvoorbeeld dat RAW chocolade bomvol magnesium zit? Magnesium kan allerhande klachten zoals, constipatie, PMS, stress en reumatische klachten, verlichten.